Chiftele De Curcan Alicante
Această rețetă servește 6. O porție conține 160 de calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână pâine de țară, nuci de pin, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Curcan Alicante, Turrcurrucn de Alicante (Nuga cu migdale Marconane), și Chiftele De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat grosier.
Combinați amestecul de pesmet și laptele într-un castron mediu; lasa sa stea 5 minute.
Adăugați nuci și următoarele 4 ingrediente (prin ficat) la amestecul de lapte. Se modelează în 12 chiftele, aproximativ 1 1/2 linguri fiecare.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați chiftele; gătiți 4 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Scoateți chiftelele din tigaie. Ștergeți tigaia curată; se încălzește la foc mediu.
Adăugați Ciorba de curcan-șofran și țelina în tigaie; aduceți la foc mic. Întoarceți chiftelele în tigaie într-un singur strat. Acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când chiftelele sunt gata.
Așezați 2 chiftele în fiecare din cele 6 boluri puțin adânci. Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de stoc în fiecare castron.