Chiftele De Casă Publică
Chiftele casa publică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 776 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 3,31 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fisticul, piperul măcinat, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Casa De Turtă Dulce, Salata De Casă, și Finnegan Casa Freca Uscat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați pâinea în cubulețe mici și combinați cu zară, pătrunjel, usturoi, gălbenușuri de ou, piper cayenne, sare, ardei iute zdrobit, piper negru, piper alb și amestec de gelatină.
Se amestecă bine într-o pastă.
Adăugați carnea de vită, carnea de porc, vițelul, prosciutto, Romano și uleiul de măsline.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o foaie de copt.
Formați amestecul în douăsprezece chifteluțe de 4 1/2 uncii și așezați-le pe foaia de copt pregătită. Gatiti pana cand temperatura interna ajunge la 155 de grade F.
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați uleiul, ceapa și usturoiul. Gatiti pana se inmoaie.
Se ia de pe foc și se combină într-un castron mare cu roșiile, busuiocul și piperul. Zdrobiți roșiile cu mâna la dimensiunea dorită.
Așezați chiftelele în tava de copt și scufundați cu marinara finită. Acoperiți tigaia și coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți chiftelele și puneți-le într-un bol de servire. Acoperiți chiftelele cu marinara și garnisiți cu parmezanul, fisticul tocat și coaja de tei.