Chiftele cu sos de piper

Chiftele cu sos de piper
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chiftele de porc în sos de ardei roșu, Chiftele de miel cu ardei roșu și sos de naut, și Chiftele de miel cu ardei roșu și sos de naut.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați laptele, sosul Worcestershire și amestecul de supă. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Amestec De SupăAmestec De Supă
Carne De VităCarne De Vită
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați chiftelele pe un raft într-o tigaie superficială. Se fierbe 4-6 in. de la foc timp de 5-8 minute sau până se rumenesc. Într-un cuptor olandez, combinați ingredientele sosului. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; adăugați chiftele. Se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Cuptor OlandezCuptor Olandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista