Chiftea Hash Maro Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați să coaceți chiftelele. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de pui, ouă, cartofi maro hash și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Chiftea Hash Maro Coace, Hash Maro Coace, și Hash Maro Ou Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți ușor ouăle. Se amestecă firimiturile de cracker, usturoiul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Zdrobiți carnea de vită peste amestec; se amestecă bine. Formați în 1-in. bile.
Într-o tigaie acoperită la foc mic, gătiți chiftelele într-o cantitate mică de apă până se rumenesc; se scurge. Într-un castron, combinați supa, smântâna, brânza, ceapa și restul de sare și piper. Cu prosoape de hârtie, pat hash maro uscat. Se amestecă în amestecul de supă.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Aranjați chiftelele deasupra, apăsând ușor în amestec. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 45 de minute. Descoperiți; coaceți 15 minute mai mult sau până când carnea nu mai este roz și cartofii sunt fragede.