Chifle De Vită Mărunțite Cu Aragaz Lent

Chifle De Vită Mărunțite Cu Aragaz Lent
Această rețetă servește 10 și costă 1,29 USD pe porție. O porție conține 162 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți chifle sandwich, roșii, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, Aragaz Lent Carne De Vită Mărunțită, și Aragaz Lent Carne De Vită Mărunțită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți friptura în aragaz lent; top cu următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se toarnă sosul de grătar combinat și se condimentează peste ingrediente în aragaz lent. Acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Sezonul GoyaSezonul Goya
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Gatiti la 8 pana la 10 ore (sau la 5 ore).
4
Scoateți friptura din aragazul lent; tăiați cu furculița. (Sau, tăiați bobul în benzi subțiri.) Întoarceți carnea la aragazul lent; se amestecă pentru a acoperi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Topiți fiecare jumătate de chiflă cu amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista