Chifle Cu Semilună De Migdale
Chiflele cu semilună de migdale necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 258 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o pâine. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, rulouri de semilună, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Crescent Fierbinte Cruce Chifle, Bacon-Ceapă Semilună, și Fursecuri Cu Semilună De Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (195 grade C).
Combinați untul înmuiat sau margarina, zahărul brun, făina, 1 lingură de lapte și 1/8 linguriță extract de migdale.
Se amestecă bine. Se amestecă amestecul în 12 cupe de brioșe fără grăsime.
Separați aluatul în 4 dreptunghiuri lungi. Apăsați ferm perforațiile pentru a sigila.
Combinați untul topit și 1/8 linguriță extract de migdale; periați aluatul.
Se presara cu nuci, și rola aluat jellyroll moda.
Tăiați fiecare rulou de aluat în 3 felii.
Așezați în cupe de briose.
Așezați tigaia cu briose pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Când ați terminat, răsturnați rulourile imediat pe raftul de răcire.
Combinați zahărul cofetarilor, 1 lingură de lapte și 1/8 linguriță extract de migdale.
Stropiți peste rulouri fierbinți.