Chicago Dip
Chicago Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 271 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, spanac, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Chicago Burger Săptămâna: Chicago Deep Dish Pizza Burger, Hot Dog Chicago Transformat: Câine Chicago Oz, și Hot Dog Din Chicago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, combinați spanacul, smântâna, maioneza, ceapa verde, pătrunjelul, sucul de lămâie și sarea.
Se amestecă până se amestecă bine, apoi se dă la frigider.
Tăiați un cerc din vârful pâinii și scoateți interiorul. Rupeți interiorul în bucăți pentru scufundare. Puneți scufundarea în centrul bolului de pâine și serviți însoțit de bucățile de pâine pentru scufundare.
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).