Chestnut Torte

Chestnut Torte
Nevoie de o desert fără gluten? Torta de castane ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, albușuri de ou, castane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort Italian De Ciocolată-Castan, Torte cu trufe de ciocolată și castane, și Tort De Castane De Ciocolată Cu Mousse De Coniac De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara castanul pur, procesați castanele într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați 1 lingură de unt; procesați până se amestecă pentru a măsura 2 1/2 căni. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați încă câteva castane și piure, dacă este necesar.) Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
4
Pentru a pregăti umplutura, combinați 1/3 cană de zahăr, apă, granule de cafea și 2 gălbenușuri de ou într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați ciocolată; procesați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
6
Adăugați 1/4 cană de unt și 1/2 linguriță de vanilie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Adăugați 1/2 cană piure de castane; procesați până se omogenizează. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
8
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Bateți 6 gălbenușuri de ou într-un castron mare la viteza mare a unui mixer timp de 2 minute. Adăugați treptat 1 1/2 căni de zahăr, bătând până când este gros și palid (aproximativ 5 minute); bateți în 1 1/2 lingurițe de vanilie până se omogenizează. Îndoiți ușor în 2 căni castan pur. Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până când se formează vârfuri rigide folosind bătăi curate și uscate (nu bateți prea mult). Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de castane; pliați ușor în albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
CastaneCastane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Se toarnă aluatul în tigăi rotunde de 2 (8 inci) acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
11
Coaceți la 325 timp de 50 de minute. Se răcește complet pe rafturi de sârmă. Slăbiți straturile de tort folosind un cuțit sau o spatulă îngustă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Așezați un strat de tort pe o farfurie; se întinde cu umplutură și se acoperă cu alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Întindeți toppingul biciuit uniform deasupra și părțile laterale ale torte. Se răcește cu 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista