Cheesecake-Ul Perfect
Cheesecake-ul Perfect necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 238 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, făina, firimiturile de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cheesecake Perfect, și Cheesecake Perfect pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Apăsați ferm firimiturile în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Așezați o strecurătoare într-o măsură de sticlă de 2 litri sau într-un castron mediu. Tapetați strecurătoarea cu patru straturi de pânză de brânză, permițând pânzei de brânză să se extindă peste marginile exterioare ale vasului. Lingură iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic și refrigerați 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron și aruncați lichidul.
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Combinați iaurtul scurs, făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin cremă de brânză) într-un castron mare; bate la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Adăugați încet înlocuitorul de ou și bateți până se combină.
Se toarnă amestecul de brânză în crusta pregătită.
Așezați într-o tigaie mare de mică adâncime și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute.
Scoateți părțile laterale din tigaie și răciți la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.