Cheesecake Swirl Brownies
Rețeta Cheesecake Swirl Brownies ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 2 ore. Această rețetă face 10 porții cu 371 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 481 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de vanillan, Plus 4 linguri de zahăr granulat, ciocolată dulce-amăruie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Red Velvet Cheesecake Swirl Brownies, Dovleac Cheesecake Swirl Brownies, și Turtle Cheesecake Swirl Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tava de copt de 9 pe 9 inci.
Într-un castron mare așezat peste tigaia cu apă clocotită, topiți untul cu ciocolată până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă în sare, 3/4 cană zahăr, 2 ouă, 1 linguriță vanilie și smântână.
Adăugați făină, cacao și praf de copt în castron și bateți până se omogenizează. Aruncați pete de aluat în tigaie. Nu răspândiți.
Într-un alt castron mare, amestecați crema de brânză cu restul de 4 linguri de zahăr până se omogenizează, fără cocoloașe.
Bateți în restul de linguriță de vanilie și oul rămas. Aruncați pete de aluat de cheesecake în tigaie în oricare dintre locurile goale sau crăpăturile.
Folosind un cuțit de unt sau o spatulă offset, rotiți bateriile împreună.
Coaceți până când este setat, 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se răcească în tigaie o oră.
Tăiați în bare și serviți.