Cheesecake Pufos De Mocha
Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 367 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Un amestec de unt, cremă de brânză philadelphia, ciocolată semi-dulce a brutarului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort ușor și pufos de ciocolată mocha, Tort Mocha cu Topping pufos de bezea, și Cheesecake Pufos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ciocolată cu microunde și unt într-un castron mic cu microunde la 1 minut sau până când untul este topit. Se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Se întinde pe fundul crustei. Dați la frigider 10 minute sau până când ciocolata este fermă.
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză mare până se omogenizează bine.
Adăugați cafea instant aromată; se amestecă bine. Amestecați ușor toppingul biciuit. Lingură în crustă.
Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm. Păstrați restul de cheesecake la frigider.