Cheesecake Mascarpone cu glazură de rubarbă și căpșuni acoperite cu ciocolată

Cheesecake Mascarpone cu glazură de rubarbă și căpșuni acoperite cu ciocolată
Această rețetă servește 12. O porție conține 586 calorii, 10g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone, coajă de lămâie, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cheesecake Umplute Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată, Cheesecake Ricotta Mascarpone cu compot de rubarbă parfumat de portocale, și Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 circulatorf. Spray tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci cu laturi înalte de 2 3/4 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați firimiturile, zahărul și scorțișoara într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se adaugă untul și se amestecă pentru a se amesteca. Apăsați amestecul uniform pe fundul (nu pe părțile laterale) ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 10 minute. Se răcește complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Folosind mixer electric, bate crema de brânză și zahăr în castron mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați mascarpone și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
3
Se amestecă în făină. Bateți în ouă câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se amestecă în vanilie, suc de lămâie, coajă de lămâie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă umplutura în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți cheesecake până când se umflă în jurul marginilor și centrul se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor (centrul poate cădea și crăpa), aproximativ 1 oră. Opriți cuptorul; lăsați tortul în cuptor cu ușa închisă 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Transferați tortul în raft și răciți complet. Se amestecă smântâna până se omogenizează; se întinde deasupra tortului. Prajitura la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1
Combinați rubarba, căpșunile, zahărul, 2/3 cană de apă și sucul de lămâie într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura și fierbeți până când rubarba este fragedă, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca 10 minute.
3
Se toarnă amestecul prin sita set peste 4-cupa cupa de măsurare, apăsând pe solide pentru a extrage 1 1/2 cani lichid. Întoarceți 1 1/2 căni de lichid în aceeași cratiță; se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Bateti amidonul de porumb si 3 linguri de apa pentru a se amesteca intr-un bol mic; se adaugă în lichid în cratiță; bateți constant până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă glazura într-un castron mic; se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Întindeți glazura peste cheesecake. Refrigerați cheesecake - ul timp de cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Tapetați foaia mică de copt cu hârtie cerată. Se amestecă ciocolata în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Scoateți ciocolata din apă. Înmuiați căpșunile la jumătate în ciocolată topită. Scuturați ușor excesul de ciocolată; așezați pe foaia pregătită. Se răcește până când ciocolata este setată, aproximativ 30 de minute și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați căpșunile în jurul marginii superioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
4
Servește.
5
* Cremă de brânză italiană disponibilă pe piețele italiene și în multe supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista