Cheesecake Mascarpone cu glazură de rubarbă și căpșuni acoperite cu ciocolată

Cheesecake Mascarpone cu glazură de rubarbă și căpșuni acoperite cu ciocolată
Această rețetă servește 12. O porție conține 586 calorii, 10g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone, coajă de lămâie, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cheesecake Umplute Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată, Cheesecake Ricotta Mascarpone cu compot de rubarbă parfumat de portocale, și Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 circulatorf. Spray tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci cu laturi înalte de 2 3/4 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați firimiturile, zahărul și scorțișoara într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se adaugă untul și se amestecă pentru a se amesteca. Apăsați amestecul uniform pe fundul (nu pe părțile laterale) ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 10 minute. Se răcește complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Folosind mixer electric, bate crema de brânză și zahăr în castron mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați mascarpone și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
3
Se amestecă în făină. Bateți în ouă câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Se amestecă în vanilie, suc de lămâie, coajă de lămâie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se toarnă umplutura în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți cheesecake până când se umflă în jurul marginilor și centrul se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor (centrul poate cădea și crăpa), aproximativ 1 oră. Opriți cuptorul; lăsați tortul în cuptor cu ușa închisă 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați tortul în raft și răciți complet. Se amestecă smântâna până se omogenizează; se întinde deasupra tortului. Prajitura la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Combinați rubarba, căpșunile, zahărul, 2/3 cană de apă și sucul de lămâie într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura și fierbeți până când rubarba este fragedă, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca 10 minute.
3
Se toarnă amestecul prin sita set peste 4-cupa cupa de măsurare, apăsând pe solide pentru a extrage 1 1/2 cani lichid. Întoarceți 1 1/2 căni de lichid în aceeași cratiță; se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Bateti amidonul de porumb si 3 linguri de apa pentru a se amesteca intr-un bol mic; se adaugă în lichid în cratiță; bateți constant până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă glazura într-un castron mic; se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți glazura peste cheesecake. Refrigerați cheesecake - ul timp de cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Tapetați foaia mică de copt cu hârtie cerată. Se amestecă ciocolata în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Scoateți ciocolata din apă. Înmuiați căpșunile la jumătate în ciocolată topită. Scuturați ușor excesul de ciocolată; așezați pe foaia pregătită. Se răcește până când ciocolata este setată, aproximativ 30 de minute și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Așezați căpșunile în jurul marginii superioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
4
Servește.
5
* Cremă de brânză italiană disponibilă pe piețele italiene și în multe supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmBomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)Bomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmazăre congelatămazăre congelată4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachete cremă de brânză, temperatura camereipachete cremă de brânză, temperatura camerei6maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană suc proaspăt de lămâie (aproximativ 2 lămâi mari)1/2 cană suc proaspăt de lămâie (aproximativ 2 lămâi mari)0Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2Bucăți de caramele Heath Barcoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză mascarpone, * temperatura camereibrânză mascarpone, * temperatura camerei9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de 1/2 inch rubarbă proaspătă (de la aproximativ 1 1/2 lire sterline)Bucăți de 1/2 inch rubarbă proaspătă (de la aproximativ 1 1/2 lire sterline)1pinchVârf de sareVârf de sare1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată dulce-amară (nu neîndulcită) sau semidulce, tocatăciocolată dulce-amară (nu neîndulcită) sau semidulce, tocată1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe12mari1/2 lingură de dulceață de căpșuni cu conținut scăzut de zahăr1/2 lingură de dulceață de căpșuni cu conținut scăzut de zahăr1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1/2 băț) unt nesărat, topit(1/2 băț) unt nesărat, topit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista