Cheesecake Din Pânză De Păianjen
O porție conține 333 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, chipsuri de ciocolată semidulce, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cheesecake Din Pânză De Păianjen, Cheesecake Cu Dovleac Din Pânză De Păianjen, și Cheesecake din pânză de păianjen fără coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, presărați gelatină peste apă; lăsați să stea 1 minut.
Se încălzește gelatina; se amestecă până se dizolvă.
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Într-un castron, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de smântână, vanilie și gelatină până se omogenizează.
Într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată și untul; se amestecă până se omogenizează.
Transferați într-o pungă resigilabilă rezistentă; tăiați o gaură mică într-un colț al sacului. Pipă un cerc de ciocolată în centrul cheesecake-ului. Țeavă distanțate uniform cercuri concentrice subțiri de aproximativ 1/2 in. în afară de umplere. Începând cu cercul central, trageți ușor o scobitoare prin cercuri spre marginea exterioară. Ștergeți scobitoarea curată. Repetați pentru a finaliza modelul web. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore înainte de tăiere.