Cheesecake De Dovleac Fără Coacere
Această rețetă face 8 porții cu 225 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Dacă aveți la îndemână lapte, scorțișoară suplimentară, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake de dovleac (fără coacere), Cheesecake De Dovleac Fără Coacere, și Cheesecake De Dovleac Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți deoparte pachetul de amestec de umplere din cheesecake.
Combinați conținutul pachetului de amestec de crustă cu unt și zahăr. Apăsați pe partea de jos și în sus părțile laterale ale unui 9-in. plăcinta. La frigider timp de 10 minute.
Între timp, într-un castron mare, combinați conținutul pachetului de amestec de umplere, lapte, dovleac, scorțișoară și cuișoare. Bateți la viteză medie timp de 3 minute.
Se toarnă în crustă. Se răcește cel puțin 1 oră. Se acoperă cu topping biciuit și se presară cu scorțișoară, dacă se dorește.