Cheesecake Cu Înghețată Fără Lactate
Această rețetă face 8 porții cu 519 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Dacă $1.79 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake-ul de înghețată fără lactate ar putea fi un excelent fără lactate rețetă pentru a încerca. 113 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de înghețată de lapte de nucă de cocos cu ciocolată fără lapte, biscuiți graham, margarină fără lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Înghețată Cu Brânză De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 buc.Ungeți și făinați o tigaie cu arc de 9 inci.Pentru crustă, combinați firimiturile și zahărul, amestecați margarina topită până când ingredientele sunt bine combinate.Apăsați în sus părțile laterale și peste partea inferioară a tăvii cu arc.Pentru umplutură, amestecați alternativă de brânză cremă fără lactate și înghețată atât de delicioasă împreună cu un mixer.
Adăugați ouă, pe rând. Se amestecă până când amestecul este neted și cremos.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți la 500 de minute timp de 10 minute, apoi reduceți temperatura la 250 de minute și coaceți cu 70 de minute mai mult.Se răcește bine cheesecake-ul, apoi se dă la frigider cu câteva ore înainte de servire.