Cheesecake cu triplă ciocolată PHILADELPHIA

Cheesecake cu triplă ciocolată PHILADELPHIA
Această rețetă face 45 de porții cu 164 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Philadelphia Dovleac Swirl Cheesecake De La Philadelphia Cream C, Cheesecake Cu Ciocolată Dublă Philadelphia, și Cheesecake cu ciocolată dublă PHILADELPHIA pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci. Se topește 5 oz. ciocolată albă conform instrucțiunilor de pe ambalaj; Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Bate 3 kg. cremă de brânză, 3/4 cană zahăr și vanilie cu mixer până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ciocolată albă topită; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
5
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește complet. Între timp, topiți 2 oz. ciocolată semi-dulce; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Bateți crema de brânză rămasă și zahărul într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați ciocolată semi-dulce topită; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
10
Bateți în biciul rece; răspândit peste cheesecake. Refrigerați 4 ore. Între timp, faceți bucle de ciocolată din bomboanele albe și semi-dulci rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Garnisiți cheesecake cu bucle de ciocolată înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista