Cheesecake cu triplă ciocolată PHILADELPHIA
Această rețetă face 45 de porții cu 164 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Philadelphia Dovleac Swirl Cheesecake De La Philadelphia Cream C, Cheesecake Cu Ciocolată Dublă Philadelphia, și Cheesecake cu ciocolată dublă PHILADELPHIA pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci. Se topește 5 oz. ciocolată albă conform instrucțiunilor de pe ambalaj; Se răcește ușor.
Bate 3 kg. cremă de brânză, 3/4 cană zahăr și vanilie cu mixer până la amestecare.
Adăugați ciocolată albă topită; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește complet. Între timp, topiți 2 oz. ciocolată semi-dulce; rece.
Bateți crema de brânză rămasă și zahărul într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați ciocolată semi-dulce topită; se amestecă bine.
Bateți în biciul rece; răspândit peste cheesecake. Refrigerați 4 ore. Între timp, faceți bucle de ciocolată din bomboanele albe și semi-dulci rămase.
Garnisiți cheesecake cu bucle de ciocolată înainte de servire.