Cheesecake cu praline și cremă
Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de sirop de caramel, ou, crustă de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Praline Și Cremă Fudge, Înghețată de rozmarin cu praline de nuci de pin, și Crockpot Praline ' n 'cremă' n ' proteine fulgi de ovăz.
Instrucțiuni
Bateți primele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați albușuri de ou, câte 1, bătând doar până se omogenizează.
Adăugați oul, bătând doar până se omogenizează. Se amestecă 1/2 cană de migdale-caramel.
Se toarnă în crusta de cracker graham.
Coaceți la 325 timp de 25 de minute sau până când marginile cheesecake-ului sunt setate și centrul este aproape setat. Opriți cuptorul; lăsați cheesecake să stea în cuptor 10 minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Serviți fiecare felie cu 1 lingură de topping bătut, 1 linguriță de sirop de caramel și 1 linguriță de biți de migdale.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit
Heath Bits O ' Brickle Almond Toffee Bits.