Cheesecake Cu Portocale Și Ghimbir
O porție conține 335 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 1,19 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 15 minute. Un amestec de fructe, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cheesecake Cu Ciocolată Albă Și Ghimbir, Ghimbir Fragil Și Rubarbă, Cheesecake cu ghimbir și pud de Crăciun cu sos de ghimbir, și Sfeclă Roșie Prăjită, Portocală De Sânge Și Supă De Ghimbir Cu CR Portocaliu.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 buc.
Se amestecă firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați pe partea de jos și doar destul de departe în sus pentru a sigila partea de jos a springform pan, 9X3 inci.
Așezați crema de brânză, 2/3 cană zahăr, 1/2 cană smântână și coaja de portocală în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați aproximativ 3 minute sau până la omogenizare.
Adăugați ouă. Acoperiți și procesați până se omogenizează bine.
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 25 minute sau până când centrul este setat. Se răcește pe grătar 15 minute. Rulați spatula metalică de-a lungul părții cheesecake pentru a slăbi; îndepărtați partea tigaiei. Refrigerați neacoperit aproximativ 3 ore sau până la răcire; acoperiți și continuați să refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Se amestecă 1/2 cană smântână și 2 linguri zahăr; răspândit peste partea de sus a cheesecake. Sus cu fructe. A se păstra acoperit la frigider.