Cheesecake Cu Ouă
Această rețetă servește 40 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ROM, napolitane de vanilie, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Eggnog Dragoste {: Eggnog Cheesecake Baruri}, Cheesecake Cu Ouă, și Plăcintă Cu Brânză Cu Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă firimituri de napolitane, unt și nucșoară; apăsați pe partea de jos și 1-1/2 inci în sus a tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Bateți crema de brânză, zahărul, făina, romul și vanilia cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați frișcă; se amestecă bine.
Adăugați ouă întregi și gălbenușuri, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până se amestecă; se toarnă în crustă.
Coaceți 1 oră 10 min. la 1 oră 15 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Frigider cheesecake 4 ore.