Cheesecake Cu Marmură Mată Cu Ciocolată
Cheesecake de marmură mată cu ciocolată necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 560 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, firimituri de cracker graham de ciocolată, chipsuri de ciocolată semi-dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 21%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheesecake Cu Marmură De Ciocolată, Cheesecake Cu Marmură De Ciocolată, și Cheesecake Cu Marmură De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Înfășurați exteriorul unei tigaie cu arc de 10 inci cu folie de aluminiu.
Amestecați firimiturile de cracker graham de ciocolată, 3 linguri de zahăr și untul într-un castron până se combină bine; apăsați în fundul tigaiei cu formă de arc.
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Scoateți tigaia din cuptor. Rotiți căldura cuptorului până la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-un bol de amestecare, bateți crema de brânză timp de câteva secunde cu un mixer electric setat la viteză medie până când este pufos și neted. Bateți în 3/4 cană de zahăr și făina până când amestecul este neted; bateți ouăle, pe rând, urmate de lapte și extract de vanilie. Bateți umplutura de cremă de brânză până când este foarte netedă și bine combinată, aproximativ 3 minute.
Puneți 2/3 din umplutura de cremă de brânză în tigaia cu formă de arc într-un strat uniform peste crustă. Topiți 3 uncii de chipsuri de ciocolată la foc mic într-o cratiță, amestecând constant până se omogenizează și amestecați în treimea rămasă a umpluturii.
Turnați umplutura de ciocolată într-un model de vârtej peste umplutura albă; folosiți un cuțit de masă pentru a tăia umplutura și rotiți-o într-un design decorativ de marmură.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie de prăjire și adăugați suficientă apă în tigaia de prăjire pentru a ajunge la 1 inch adâncime.
Așezați tigaia cu formă de arc cu baia de apă pentru tigaie în cuptor și coaceți până când umplutura este setată, 40 până la 45 de minute.
Când ați terminat de copt, scoateți tigaia cu formă de arc din Baia de apă și puneți tigaia pe un suport de răcire timp de 10 minute; scoateți folia din jurul tigaiei. Slăbiți marginea cheesecake-ului din tigaie cu un cuțit subțire și ascuțit. Eliberați arcul din tigaie, scoateți inelul și lăsați cheesecake-ul să se răcească încă 15 minute. Înfășurați cheesecake-ul în folie de plastic și dați-l la frigider până la rece, cel puțin 2 ore.
Pentru a face glazură, topiți 8 uncii de chipsuri de ciocolată într-o cratiță la foc mic, amestecând până se omogenizează și amestecați în smântână până se omogenizează și se combină bine. Înghețați cheesecake-ul cu glazura și refrigerați 10 minute pentru a seta glazura înainte de servire. Puneți la frigider resturile.