Cheesecake Lemony cu Topping de zmeură necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 346 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți cereale granola, sare, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Topping de zmeură pentru Cheesecake, Salată de zmeură de pui cu vinetă de lămâie, și Lemony Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
1
Așezați o strecurătoare într-o măsură de sticlă de 2 litri sau într-un bol mediu. Linie strecurătoare cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginea castron. Puneți iaurtul în colander. Acoperiți ușor cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron mare și lăsați-o deoparte; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Acoperiți fundul tăvii cu arc de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Combinați granola și margarina; se amestecă bine. Apăsați amestecul în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la 325 timp de 20 de minute și lăsați să se răcească pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați smântână fără grăsimi și următoarele 4 ingrediente (smântână prin brânză Neufchtel) la brânza de iaurt și bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați coaja de lămâie rasă, sucul de lămâie, 1 1/2 lingurițe de vanilie, 2 ouă și 2 albușuri și bateți bine. Puneți amestecul de brânză în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți la 325 timp de 1 oră; scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Combinați smântână cu conținut scăzut de grăsimi, 1 lingură de zahăr, 1 linguriță de vanilie și 1 albus de ou; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Ușoară
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
9
Întindeți amestecul de smântână uniform peste cheesecake și reveniți la cuptor; coaceți încă 15 minute. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să stea în cuptorul închis timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.