Lemon Cheesecake necesită aproximativ 1 oră și 27 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 467 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți extract de vanillan, suc de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cheesecake Cu Lămâie, Cheesecake Cu Lămâie, și Cheesecake Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună biscotti zdrobiți și unt într-un castron. Apăsați amestecul de firimituri de biscuiți în partea de jos și 1 "în sus a unei tigaie cu formă de arc de 9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscotti
Unt
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
2
Coaceți la 325 timp de 10 minute; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Între timp, bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până devine cremoasă; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Adăugați smântână și amidon de porumb, bătând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Smântână
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare. Se amestecă coaja de lămâie și ingredientele rămase. (Nu exagera.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Ouă
6
Se toarnă aluatul în crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când este setat. Opriți cuptorul. Rulați imediat un cuțit în jurul marginii tigaiei, eliberând părțile laterale. Închideți ușa cuptorului și lăsați cheesecake-ul să stea în cuptor 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
8
Scoateți din cuptor; se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.