Cheesecake Cu Lămâie
Lemon Cheesecake necesită aproximativ 1 oră și 27 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 467 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți extract de vanillan, suc de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cheesecake Cu Lămâie, Cheesecake Cu Lămâie, și Cheesecake Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună biscotti zdrobiți și unt într-un castron. Apăsați amestecul de firimituri de biscuiți în partea de jos și 1 "în sus a unei tigaie cu formă de arc de 9".
Coaceți la 325 timp de 10 minute; lasa sa se raceasca.
Între timp, bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până devine cremoasă; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați smântână și amidon de porumb, bătând doar până se combină.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare. Se amestecă coaja de lămâie și ingredientele rămase. (Nu exagera.)
Se toarnă aluatul în crusta coaptă.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când este setat. Opriți cuptorul. Rulați imediat un cuțit în jurul marginii tigaiei, eliberând părțile laterale. Închideți ușa cuptorului și lăsați cheesecake-ul să stea în cuptor 1 oră.
Scoateți din cuptor; se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.