Dacă 86 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., imposibil de ușor Grasshopper Cheesecake ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. O porție conține 425 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați original mix, CR aproxumme de menthe, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Imposibil De Ușor, Imposibil De Ușor Toffee Bar Cheesecake, și Cheesecake De Dovleac Imposibil De Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În castron mare, bate toate ingredientele cheesecake, cu excepția chips-uri de ciocolata cu mixer electric la viteză mare 2 minute, răzuire castron frecvent. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă în plăcuța de plăcintă.
4
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când centrul este ferm și umflat. Se răcește 45 de minute (blatul de cheesecake va fi crăpat).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În cratița de 1 litru, încălziți ingredientele ganache la foc mediu, amestecând continuu, până se omogenizează; se ia de pe foc. Răspândiți cu grijă peste cheesecake. Se dă la frigider cel puțin 3 ore până se răcește. A se păstra acoperit la frigider.