Cheesecake Cu Lăcustă Imposibil De Ușor
Dacă 86 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., imposibil de ușor Grasshopper Cheesecake ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. O porție conține 425 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați original mix, CR aproxumme de menthe, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Imposibil De Ușor, Imposibil De Ușor Toffee Bar Cheesecake, și Cheesecake De Dovleac Imposibil De Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
În castron mare, bate toate ingredientele cheesecake, cu excepția chips-uri de ciocolata cu mixer electric la viteză mare 2 minute, răzuire castron frecvent. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Se toarnă în plăcuța de plăcintă.
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când centrul este ferm și umflat. Se răcește 45 de minute (blatul de cheesecake va fi crăpat).
În cratița de 1 litru, încălziți ingredientele ganache la foc mediu, amestecând continuu, până se omogenizează; se ia de pe foc. Răspândiți cu grijă peste cheesecake. Se dă la frigider cel puțin 3 ore până se răcește. A se păstra acoperit la frigider.