Cheesecake cu iaurt savuros cu ceapă caramelizată

Cheesecake cu iaurt savuros cu ceapă caramelizată
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 250 de calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piper, gălbenuș de ou, o picătură de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cotlet De Porc Savuros Cu Ceapă Caramelizată, Paste cu iaurt și ceapă caramelizată de la Kassos, și Herbed brânză de capră iaurt Dip w. ceapa caramelizata.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, așezați strecurătoare într-o măsură de sticlă de 2 litri sau un bol mediu. Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginile exterioare. Lingura iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic; refrigerați 12 ore. Puneți 1 3/4 căni de brânză de iaurt într-un castron; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
IaurtIaurt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Așezați crema de brânză într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați brânza de iaurt, brânza ricotta, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și gălbenușul de ou. Bateți la viteză mică doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
BrânzăBrânză
PiperPiper
IaurtIaurt
SareSare
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Așezați făina, făina de porumb, 1 linguriță de zahăr, 1/2 linguriță de sare și un strop de piper într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Adăugați 2 1/2 linguri unt; puls de 4 ori sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până când este umed (nu formați o bilă). Apăsați amestecul de făină de porumb în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ApăApă
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
8
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
9
Pentru a pregăti ceapa, în timp ce crusta coace topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați ceapa; gatiti 15 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 1 lingură de zahăr, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Acoperiți și gătiți 25 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CeapăCeapă
ZahărZahăr
CimbruCimbru
SareSare
11
Răspândiți amestecul de iaurt în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
IaurtIaurt
12
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până aproape gata. Se răcește pe un suport de sârmă. (Cheesecake va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
13
Se servește la temperatura camerei.
14
Tăiați cheesecake-ul în pene și serviți cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista