Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 250 de calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piper, gălbenuș de ou, o picătură de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cotlet De Porc Savuros Cu Ceapă Caramelizată, Paste cu iaurt și ceapă caramelizată de la Kassos, și Herbed brânză de capră iaurt Dip w. ceapa caramelizata.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti umplutura, așezați strecurătoare într-o măsură de sticlă de 2 litri sau un bol mediu. Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginile exterioare. Lingura iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic; refrigerați 12 ore. Puneți 1 3/4 căni de brânză de iaurt într-un castron; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Iaurt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
2
Așezați crema de brânză într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați brânza de iaurt, brânza ricotta, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și gălbenușul de ou. Bateți la viteză mică doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Gălbenuș De Ou
Brânză
Piper
Iaurt
Sare
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Așezați făina, făina de porumb, 1 linguriță de zahăr, 1/2 linguriță de sare și un strop de piper într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
7
Adăugați 2 1/2 linguri unt; puls de 4 ori sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până când este umed (nu formați o bilă). Apăsați amestecul de făină de porumb în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Apă
Făină De Porumb
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
8
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
9
Pentru a pregăti ceapa, în timp ce crusta coace topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați ceapa; gatiti 15 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 1 lingură de zahăr, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Acoperiți și gătiți 25 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Ceapă
Zahăr
Cimbru
Sare
11
Răspândiți amestecul de iaurt în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Iaurt
12
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până aproape gata. Se răcește pe un suport de sârmă. (Cheesecake va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)