Cheesecake cu fasole de vanilie cu Topping de Guava și salată de Mango-Lime
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 450 calorii. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, unt, firimituri de cracker graham și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frigarui de creveti si Mango cu glazura de Guava-var, Cupcakes cu Lime de fasole de vanilie cu glazură de unt de Lime de fasole de vanilie, și Cheesecake cu vanilie cu Topping de cireșe.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tigaia cu arc cu diametrul de 8 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Amestecați firimiturile de cracker graham și zahărul în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Zahăr
3
Adăugați unt topit; procesați până când firimiturile sunt umezite uniform. Apăsați amestecul de firimituri pe fundul (nu pe părțile laterale) ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți până când crusta este setată și aurie adâncă, aproximativ 12 minute. Se răcește crusta în timp ce se face umplutura. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Folosind mixer electric, bate crema de branza intr-un castron mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați zahăr, apoi răzuiți semințele din boabele de vanilie; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Zahăr
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare. Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ouă
4
Se toarnă umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți tortul până se umflă, auriu deasupra și așezați-l în jurul marginilor, iar centrul se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră (partea superioară se poate crăpa). Se răcește 30 de minute. La frigider neacoperit peste noapte. Folosind spatele lingurii, neteziți orice fisuri deasupra tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Se toarnă 2 linguri de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați gelatina; lăsați să stea până se înmoaie gelatina, aproximativ 10 minute. Aduceți zahărul și restul de 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță medie, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați nectar de guava în siropul de zahăr; se amestecă la foc mediu-mic doar până când amestecul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De Guava
Sirop Simplu
4
Se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
5
Se pune la congelator până când gelatina începe să se îngroașe ușor, dar este încă turnabilă, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Spoon guava topping peste cheesecake, răspândirea la marginile de tort. Se răcește până la seturi de topping, cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Guava
6
Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați în jurul laturilor tortului pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Tăiați tortul în pene și transferați-l în farfurii. Lingură salată de Mango-Lime alături.