Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 14. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica făină tort, dovleac, rom, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Dovleac Crocant De Migdale, Cheesecake Cu Dovleac Cu Migdale, și Cheesecake cu dovleac de ciocolată albă cu Topping de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul de migdale, combinați 6 linguri de zahăr, 1/4 cană de unt, 1/8 linguriță de sare și 4 uncii de pastă de migdale într-un castron mare; bateți cu un mixer electric la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Migdale
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați 2 ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Cântăriți sau lingurați ușor făina de tort într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Se amestecă făina și romul în amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă (nu îndepărtați și nu slăbiți părțile laterale ale tigaiei cu arc).
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a pregăti cheesecake-ul, puneți brânzeturile înmuiate, 1/2 cană de zahăr și sare într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Adăugați 3 ouă, câte 1, bătând la viteză mică doar până când fiecare adăugare este încorporată. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și rezervați fasolea pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Ouă
9
Adăugați semințe, dovleac, iaurt și ghimbir în amestecul de cremă de brânză; bate la viteză mică doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Dovleac
Ghimbir
Iaurt
Semințe
10
Se toarnă uniform amestecul de cremă de brânză deasupra tortului de migdale răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Migdale
11
Coaceți la 300 timp de 1 oră sau până când centrul de cheesecake abia se mișcă când tigaia este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
Scoateți cheesecake din cuptor și rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți timp de 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuțit
Cuptor
13
Pentru a pregăti fragil, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; acoperiți hârtia pergament cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
14
Combinați 1/2 cană de zahăr, 1 1/2 linguri de apă și sirop de porumb într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând doar până se dizolvă zahărul. Gatiti, fara a amesteca, timp de 7 minute sau pana cand amestecul devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
15
Se ia de pe foc. Se amestecă migdalele și untul. Răspândiți rapid amestecul de zahăr într-un strat subțire și uniform peste pergamentul pregătit; se răcește complet. Se rupe în 14 bucăți. Feliați cheesecake în 14 felii; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut și 1 bucată fragilă.