Cheesecake cu căpșuni în formă liberă
Rețeta de Cheesecake cu căpșuni în formă liberă ar putea satisface pofta mexicană în jur 20 minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de căpșuni, zahăr pudră, prăjituri gourmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Căpșuni În Formă Gratuită, Plăcintă rustică cu căpșuni în formă liberă, și Plăcintă florentină în formă liberă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună căpșuni și 2 linguri. zahăr pudră.
Se amestecă împreună umplutura de cheesecake, coaja de tei, sucul de lămâie și restul de 2 linguri. zahăr pudră.
Se amestecă amestecul de cheesecake în 6 (6 oz.) ochelari sau ramekins.
Se presară cu fursecuri sfărâmate. Se acoperă cu căpșuni.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit umplutură de Cheesecake gata de consumat Philadelphia și fursecuri Biscoff.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.