Cheesecake Cu Căpșuni Congelate
Cheesecake cu căpșuni congelate necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 640 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 110 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de înghețată de căpșuni, cheesecake, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Rețete similare sunt Bare De Cheesecake Cu Căpșuni Congelate, Prăjituri Sandwich Cu Brânză De Căpșuni Congelate, și Prăjitură cu brânză congelată fără căpșuni de zmeură.
Instrucțiuni
Puneți înghețata la temperatura camerei pentru a se înmuia timp de aproximativ 30 de minute. Între timp, folosiți o furculiță pentru a amesteca firimiturile de cracker graham, untul și 1/4 cană de zahăr într-un castron. Apăsați acest amestec pe fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci cu degetele; apoi apăsați peste tot cu fundul plat al unui pahar pentru a obține crusta foarte bine presată împreună și compactă. Pune deoparte.
Când înghețata s-a înmuiat, cremați-o într-un mixer cu un accesoriu cu palete (sau manual într-un castron cu o lingură de lemn) până când este moale și cremoasă, dar nu topită. Rupeți cheesecake-ul în bucăți și bateți-l sau pliați-l în înghețată.
Se toarnă amestecul în tigaia cu formă de arc pregătită și se netezește blatul. Pune asta în congelator pentru a seta.
Acum combinați căpșunile, restul de 2 linguri de zahăr și sucul de lămâie într-o cratiță nereactivă și încălziți la foc mediu doar până când căpșunile încep să se descompună și să-și dea sucul, 3 până la 5 minute. Lipiți-l în frigider pentru a se răci.
Când sunteți gata de servit, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc și puneți cheesecake-ul înghețat pe o farfurie de tort. Puneți căpșunile deasupra și serviți.