Cheesecake Cu Coroană De Afine
Această rețetă face 12 porții cu 384 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, firimituri de cracker graham, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cheesecake Cu Coroană De Afine Philadelphia, Cheesecake cu coroană de afine din Philadelphia, și Friptură De Porc Coroană Cu Umplutură De Afine.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de cheesecake de 9 inci cu jantă detașabilă (cel puțin 1 3/4 in. înalt), amestecați firimiturile de cracker graham și untul. Pat amestec uniform pe partea de jos și aproximativ 1/2 inch în sus părți ale tigaie.
Coaceți crusta într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, amestecați gelatina cu 2 linguri de apă rece; lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă gelatina, aproximativ 45 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul și vanilia.
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți brânza, zahărul și amestecul de gelatină până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează ușor.
Se toarnă amestecul în crustă fierbinte sau rece.
Coaceți cheesecake-ul într-un cuptor cu convecție 325 obișnuit sau 300 până când Centrul Se agită ușor când tigaia este agitată ușor, 30 până la 35 de minute. Se răcește tortul pe un suport timp de aproximativ 30 de minute, apoi se răcește, neacoperit, până la rece, cel puțin 2 ore.
Serviți sau acoperiți etanș și răciți până la 1 zi.
Chiar înainte de servire, ștergeți ușor orice umiditate de pe suprafața tortului cu un prosop de hârtie.
Întindeți sosul de afine uniform peste tort.
Scoateți marginea tigaiei și tăiați tortul în pene.