Cheesecake cu ciocolată albă și căpșuni necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14 și costă 3,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 712 calorii. Un amestec de ouă, smântână, coșuri căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Ciocolată Albă Și Căpșuni, Cheesecake Cu Căpșuni Cu Ciocolată Albă, și Cheesecake cu ciocolată albă și căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 325 F. Unt 10-inch-diametru springform pan. Înfășurați în afara tigaiei cu folie. Se macină fin cookie-urile în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Adăugați unt topit; procesați până când firimiturile sunt umede. Apăsați firimiturile pe partea de jos și 2 inci în sus laturile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți până se fixează, aproximativ 15 minute. Se răcește pe raft. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă ciocolata albă în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
2
Scoateți din apă. Se răcește până la călduț, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Folosind mixer electric, bate crema de brânză într-un castron mare până pufos, aproximativ 3 minute. Adăugați treptat zahăr, apoi sare; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Adăugați smântână, frișcă și vanilie; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Smântână
Vanilie
6
Coaceți tortul până când partea superioară începe să se rumenească, dar centrul se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră și 20 de minute. Deschideți ușor ușa cuptorului; opriți cuptorul. Lăsați tortul în cuptor 30 de minute. Chill tort descoperit peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Rulați cuțit mic între părțile pan și tort. Eliberați părțile laterale ale tigaiei. Începând de la marginea exterioară a vârfului tortului, aranjați jumătățile de căpșuni în cercuri concentrice ușor suprapuse, acoperind complet partea superioară. Se amestecă conservele și coniacul într-o cratiță mică grea la foc mediu până când amestecul fierbe. Tulpina conservă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Conservă
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuțit
Tigaie
8
Periați glazura cu generozitate peste căpșuni, permițând puțină glazură să picure între fructe de pădure. (Se poate face cu 4 ore înainte. Chill.)