Cheesecake Cu Caise
Cheesecake-ul cu caise necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 346 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, caise, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Caise, Bare De Cheesecake Cu Caise, și Cheesecake Cu Ricotta De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă firimiturile de napolitane, untul și scorțișoara. Apăsați ferm pe partea de jos a 9-inch springform pan; retrase din circuitul agricol.
Presărați gelatina peste apă într-o cratiță mică; lasa sa stea 1 min. Gatiti la foc mic 3 min. sau până când gelatina este complet dizolvată, amestecând ocazional. Bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Adăugați treptat gelatină și 3 lingurițe. din coniac, bătând până se omogenizează bine. Capac; la frigider până se îngroașă ușor.
Adăugați topping bătut și caise în amestecul de brânză cremă; se amestecă ușor până se omogenizează bine.
Se toarnă peste crustă; acoperi. Dați la frigider câteva ore sau până când este ferm.
Se amestecă conservele și restul de 1 linguriță. brandy în cratiță mică; gatiti la foc mic pana cand conservele sunt topite si amestecul este bine amestecat, amestecand ocazional. Mișto. Lingură peste cheesecake chiar înainte de servire.