Cheesecake Cu Budincă De Lămâie
Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 227 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lapte, cremă de brânză philadelphia, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Desert Cu Budincă De Brânză Cu Lămâie, Prăjituri Cu Budincă De Brânză Cu Lămâie, și Budinca de Cheesecake cu mure, lămâie și Gingersnap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă firimituri de napolitane, 1 lingură. zahăr și unt; apăsați pe partea de jos a 9-inch springform pan.
Bateți crema de brânză, zahărul rămas, făina și laptele cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați smântână; se amestecă bine. Se amestecă în amestecuri uscate de budincă.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până se amestecă; se toarnă peste crustă.
Coaceți 1 oră 5 min. la 1 oră 15 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Frigider cheesecake 4 ore. Între timp, pregătiți bucle de ciocolată din ciocolată albă. (Vezi sfat.)
Top cheesecake cu bici rece și bucle de ciocolată chiar înainte de servire.