Cheesecake Cu Alune
Această rețetă face 35 de porții cu 186 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cremă knudsen, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cheesecake Cu Alune, Cheesecake Cu Ciocolată Și Alune, și Desert Cu Cheesecake Cu Alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la300 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Amestecați firimiturile de napolitane, 1/4 cană de alune și unt; apăsați ferm pe fundul tigaiei.
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Adăugați smântână și lichior; se amestecă bine. Se amestecă restul de 1/2 cană de alune.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 5 minute sau până când centrul este aproape setat. Rulați un cuțit mic sau o spatulă metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte. Păstrați restul de cheesecake la frigider.