Cheesecake Cu Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată

Cheesecake Cu Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată
Această rețetă servește 9. O porție conține 801 calorii, 9g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cheesecake Cu Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată, Cheesecake Cu Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată, și Cheesecake Cu Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Moscato Dasti, Port, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista