Cheesecake cu afine Feta
Cranberry Feta Cheesecake durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 192 de calorii . Pentru 66 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, hrean, nuci pecan și smântână grea pentru frișcă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ prăjitură germană de lămâie cu merisoare Aka Zitronenkuchen de afine , gnocci cu legume și feta și salată nicoise de somon afumat din Alaska cu feta mărunțită cu Alouette .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați pesmetul de grisiș și untul. Apăsați pe partea inferioară și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Se aseaza pe o tava de copt.
Se coace la 350° timp de 5 minute. Se răcește pe un grătar.
Într-un castron mare, bate ricotta, feta și smântâna până se omogenizează.
Adăugați amidonul de porumb și hreanul; amestecati bine.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină. Încorporați sosul de merișoare-portocale, nuci pecan, cimbru și rozmarin. Se pune în crustă.
Așezați tava pe o foaie de copt.
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult.
Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Lăsați cheesecake-ul să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.