Cheesecake ceresc cu ciocolată și alune

Cheesecake ceresc cu ciocolată și alune
Cheesecake-ul cu ciocolată și alune cioplit ceresc necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1130 calorii, 19g de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, smântână, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Cheesecake ceresc cu ciocolată și alune, Tort De Alune De Ciocolată Ceresc, și Heavenly Chocolate Alune De Migdale Răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un blender sau un robot de bucătărie, tocați mărunt 1/3 cană chipsuri de ciocolată semidulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați într-un vas mic de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați firimituri de napolitane de vanilie, alune măcinate, 2 linguri de zahăr alb și unt topit sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
4
Se amestecă până se combină bine. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 15 minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până devine pufoasă. Adăugați treptat 1 cană de zahăr alb; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ouăle și 3 linguri de lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Se amestecă până se amestecă bine. Tăiați grosolan 1 cană de chipsuri de ciocolată semidulce și adăugați la amestecul de brânză cremă. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
9
Se toarnă aluatul în crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Coaceți la cuptorul preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Lăsați tortul să se răcească timp de 1 oră.
12
Scoateți inelul exterior din tigaie. Apoi lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Topiți 2/3 cană de chipsuri de ciocolată semidulce peste apă fierbinte (care nu fierbe). Se amestecă până se omogenizează. Înmuiați 13 alune în ciocolată, acoperind o jumătate din fiecare nucă. Scuturați excesul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Ciocolată Semidulce
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
14
Așezați pe o farfurie căptușită cu hârtie cerată. Se răcește până se fixează.
15
La ciocolata topită rămasă, adăugați smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
16
Se amestecă bine. Se amestecă 1 lingură de lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
17
Întindeți glazura deasupra cheesecake-ului răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
18
Se ornează cu alune înmuiate în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista