Cheesecake bombe cu fructe de vară
O porție conține 121 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.06 pe portie. Această rețetă de la BBC Good Food are 36 de fani. Dacă aveți brânză ricotta, fructe de vară, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Amestec de fructe de vară, Fructe De Vară Cu Tahini Ganache, și Cornucopian de fructe de vară (Dimensiunea mulțimii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună brânza, zahărul și coaja. Fold în fromage frais. Căptușiți o sită mare, o strecurătoare sau două noi ghivece de teracotă în formă tradițională (10-12 cm deasupra) cu muselină sau o pânză curată și lingură în amestec, apăsând-o ferm. Se pune peste un castron și se pune la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte pentru a scurge lichidul și a întări amestecul.Introduceți toate ingredientele sosului într-un robot de bucătărie și blitz până se omogenizează, apoi apăsați printr-o sită.
Se toarnă într-un ulcior de servire.Când sunteți gata să serviți, desfaceți căpșunile și înjumătățiți dacă sunt mari.
Se amestecă cu celelalte fructe.Întoarceți brânza pe un platou mare sau două mai mici și îndepărtați cârpa. Înconjurați cu fructele și praful cu zahăr glazură.
Serviți sosul în ulcior pentru a turna peste fiecare porție.