Cheeseburgeri umpluți pentru familie

Cheeseburgeri umpluți pentru familie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cheeseburgerii umpluți pentru familie. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine, 46 g de grăsimi și un total de 764 de calorii. Pentru 2,61 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați rulouri Kaiser, amestecul de sos pentru salată ranch, cățelul de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Cu un scor de lingură de 51%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cook the Book: Family Meal Cheeseburgers, Family-Friendly Shepherd's Pie și Family Friendly Porumb Salata.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în douăsprezece chifle subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Berkshire Crescut Natural)(de Preferință Berkshire Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
2
Combina branza cheddar, ciupercile si crema de branza; puneți cu lingură pe centrele a șase chifteluțe. Acoperiți cu chiftelele rămase; apăsați ferm marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve De Porumb Alb (scurcat)1 Conserve De Porumb Alb (scurcat)
1/2 Cană Cremă De Brânză De Arpagic și Ceapă1/2 Cană Cremă De Brânză De Arpagic și Ceapă
12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate
3
Prăjiți burgerii, acoperiți, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne indică 160° și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Minim 40 De Frigarui De Bambus De 8 InciMinim 40 De Frigarui De Bambus De 8 Inci
4
Serviți pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno Murat, Feliat Sau TocatJalapeno Murat, Feliat Sau Tocat

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Cheeseburger în meniu? Încercați să asociați cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista