Cheddar și ceapă verde Biscuit Poppers
Cheddar și ceapa verde Biscuit Poppers este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 35. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 15 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ceapă verde, amestecați și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Brioșe cu Cheddar și ceapă verde, Biscuiți cu Cheddar și ceapă verde, și Biscuiți Cu Ceapă Verde Cu Slănină Cheddar.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450. Pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit. Se amestecă amestecul Bisquick, laptele, brânza și ceapa până se formează aluatul moale.
Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite pe foaia de prăjituri.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până se rumenesc.
Ungeți untul peste biscuiții calzi.
Serviți cu salsa, dacă doriți.