Cheddar-Salată Crocantă De Pui

Cheddar-Salată Crocantă De Pui
Salata Cheddar-Chicken Crunch este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 1,12 USD pe porție. O porție conține 174 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină Oscar mayer, ceapă, pansament clasic de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salată Crunch De Pui - Mere, Salată Asiatică De Pui Cu O Criză, și Salată De Pui Southwest Crunch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pansamentele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția brânzei și slăninei; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
3
La frigider 1 oră.
4
Se acoperă cu brânză și slănină chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista