Cheddar-Biscuiți Cu Piper Negru
Cheddar-biscuiții cu piper negru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 128 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați margarină, sare, lapte degresat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 35%. Încercați Mad Cheddar: Biscuiți De Mic Dejun Cu Piper Negru Cheddar, Biscuiți Cu Piper Negru Cheddar, și Biscuiți Cheddar cu glazură de miere de piper negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, praful de copt, sarea și 1/4 linguriță de piper într-un bol; tăiați margarina cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați brânză; aruncați bine.
Adăugați lapte, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați de 4 sau 5 ori.
Rulați aluatul la o grosime de 1/2 inci; tăiați cu un tăietor decorativ de 2 inci.
Așezați biscuiții la 1 inch distanță pe foile de copt acoperite cu spray de gătit și ungeți cu albus de ou; presărați cu piper rămas.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.