Chard și Salam Frittata
Chard și Salam Frittatan este un fără gluten, primar și דל פחמימות, mâncare de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 190 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher grosieră, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frittata De Salam Elvețian, Salam-Broccoli Rabe Frittata, și Frittata de vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți toate ouăle, 1 1/2 linguri de brânză, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron mare.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la frigere medie, la foc mediu.
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Adăugați bietă Elvețiană în 3 loturi; aruncați până când fiecare începe să se ofilească înainte de a adăuga următorul.
Se presară sare și piper. Saut până când orice lichid din tigaie se evaporă. Creșteți căldura la mediummare; adăugați salam și usturoi în tigaie și amestecați 1 minut.
Adăugați ouă în tigaie; se amestecă pentru a distribui uniform. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și gătiți până când ouăle sunt aproape setate, dar încă umede în centru, aproximativ 4 minute.
Presărați deasupra 1 1/2 linguri de brânză rămase.
Transferați frittata în broiler și gătiți doar până când este așezat în centru și începe să se rumenească, aproximativ 1 minut. Folosind spatula flexibilă, slăbiți frittata în jurul marginilor. Glisați frittata pe platou.
Se servește cald sau la temperatura camerei.