Chard Elvețian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chard elvețian. O porție conține 226 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, căței de usturoi, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este mare. Rețete similare includ Chard Elvețian, Chard Elvețian, și Plăcintă Cu Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
Feliați tulpinile în bucăți de 1 inch și rezervați. Stivați frunzele de smog într-o grămadă.
Rulați împreună într-un pachet și feliați în panglici de 1/2 inch.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Se adaugă slănina și se sotează până se rumenesc, făcând grăsimea.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până devin translucide.
Adăugați fulgii de ardei roșu și tulpinile de bietă, gătiți timp de 3 până la 4 minute și apoi condimentați cu sare și piper.
Începeți să adăugați panglicile de smog în loturi. Odată ce smogul se ofilește, adăugați următorul lot. Se amestecă ocazional până se înmoaie complet, aproximativ 5 minute.
Adăugați oțetul balsamic și serviți.