Ceviche Tostadas este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 56 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 35. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânzeturi cu creveți, cheddar și Monterey jack, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceviche Tostadas, Ceviche Tostadas, și Creveți "Ceviche" Tostadas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare de sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați creveți; aruncați pentru a acoperi uniform. La frigider 20 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Mash avocado cu crema de branza intr-un castron mic; răspândit pe coji de tostada.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.