Rețeta Ceviche Peruvian ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 1 oră. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 232 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de coriandru, bas albastru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană, și Ceviche Peruvian.
Instrucțiuni
1
Clătiți peștele tăiat cubulețe și ceapa roșie tăiată în apă rece și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Într-un castron mare, combinați pește, ceapă roșie, suc de lămâie, sare, habanero (dacă se folosește) și sos aj amarillo (dacă se folosește). Acoperiți și refrigerați 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Habanero Chili
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Chiar înainte de servire, amestecați coriandru. Împărțiți între 4 boluri și serviți cu cartofi dulci, porumb și frunze de salată pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Kg Tortillas De Maíz
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Cămară peruviană: Aj amarillo. Un chile galben cu o aromă ușor dulce și multă căldură. Disponibil în acest județ în borcane sau ca sos purificat pe multe piețe latine.