Ceviche de homar și scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sud-americane, așa că încercați Ceviche de homar și scoici. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 590 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chipsuri de pătlagină, suc de portocale, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Scallop Ceviche, Scallop Ceviche, și Scallop Ceviche.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Blanch homar în apă clocotită timp de 6 minute.
Se ia de pe foc. Pune homar pe baie de gheață. Odată răcit, tăiați homarul în bucăți mici.
Tăiați scoicile curățate în felii subțiri.
Combinați scoici și homar într-un castron.
Se toarnă sucurile de citrice peste scoici și homar.
Adăugați ceapa, roșiile, coriandrul, habanero, uleiul de măsline, ketchup-ul, sarea și piperul.
Se amestecă ușor pentru a acoperi scoicile și homarul. Acoperiți bine vasul, dați-l la frigider timp de 4 ore pentru a "găti".
Scurgeți sucul și aranjați pe farfurii.
Garnisiți cu avocado proaspăt și chipsuri de pătlagină.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homar în meniu? Încercați să împerecheați cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Sechet Vieilles Vignes cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Samuel Billaud Chablis Premier Cru Sechet Vieilles Vignes]()
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Sechet Vieilles Vignes
Provine dintr-un teren de viță de vie vechi de 70 de ani din Vaillons 1er Cru care a aparținut cândva bunicii lui Billaud. El a re-achiziționat complotul în 2014. Presare pneumatică, decantare la rece. Fermentarea alcoolică în rezervoare mici, termoreglate din oțel inoxidabil și butoaie neutre. Îmbătrânirea pe drojdie fină.