Cerb Sacadat
Deer sacadat este un fără gluten și fără lactate farfurie. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 83 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 509 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vânat, piper, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, Cel mai bun cerb cârnați veți mânca vreodată, și Cerb BarBQue.
Instrucțiuni
Feliați carnea în fâșii lungi, lățime de 1 inch și grosime de 1/8 inch. Într-o pungă mare de plastic eliberabilă, combinați sosul de soia, sosul Worcestershire, fumul lichid, ketchup, piper, praf de usturoi, sare de ceapă și sare.
Puneți carnea și închideți punga. La frigider peste noapte. Frământați ocazional, pentru a distribui uniform marinada.
Preîncălziți cuptorul la 160 grade F (70 grade C).
Așezați o tigaie pe fundul cuptorului pentru a prinde picături sau tapetați cu folie de aluminiu.
Așezați fâșii de carne pe un suport, astfel încât să nu se atingă și să se deshidrateze timp de 6 până la 8 ore la cuptor sau până când se obține consistența dorită.