Cele Mai Cremoase Aioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cele mai cremoase Aioli. Această rețetă servește 2. O porție conține 276 calorii, 2G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de semințe de struguri, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cele Mai Cremoase Aioli, Cremiest Crupe Vreodată, și Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Drapați un prosop de bucătărie peste o cratiță mică;așezați un castron mic de metal (acesta va ține castronul în loc).
Bateți gălbenușul de ou*, usturoiul,1/4 linguriță de sare și 2 lingurițe de apă într-un castron metalic pentru a se amesteca bine.
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de struguri, câte 1 linguriță odată, până când sosul este îngroșatși emulsionat.
Șoptind constant, adăugați ulei de măsline într-un flux lent și constant. Se amestecă cayenne; condimentează aioli cu suc de lămâie, piper și sare.
* Oul crud nu este recomandat sugarilor, vârstnicilor,femeilor însărcinate, persoanelor cu sisteme imunitare slăbite...sau persoanelor cărora nu le plac ouăle crude. Dar nu vor trebui să renunțe cu totul la aioli. Doarutilizați în schimb gălbenușul de ou pasteurizat.