Cele mai bune ouă murate din toată Ottawa
Cele mai bune ouă murate în toate Ottawan este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 86 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită ienibahar, boabe de piper, usturoi și oțet distilat. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Ouă murate Roz gâdilate sau drăguțe în ouă murate Roz, Ouă Murate, și Ouă Murate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați ouăle în cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute. Se răcește în apă rece și se curăță.
Într-o cratiță, combinați oțetul, usturoiul, boabele de piper și ienibaharul.
Adăugați ghimbir feliat, dacă doriți. Se fierbe timp de 10 minute.
Așezați ouăle în borcane de conservare sterilizate.
Se toarnă amestecul de oțet peste ouă; se strecoară dacă se dorește.
Sigilați și scufundați borcanele în cratița de conservare cu raft pentru a ține borcanele cu cel puțin 1 inch apă deasupra vârfurilor borcanelor. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Scoateți borcanele și răciți-le. Verificați sigiliile, capacul nu trebuie să se miște deloc atunci când este apăsat. Depozitați cu aproximativ o lună înainte de deschidere.