Cel Mai Bun Seitan De Casă

Cel Mai Bun Seitan De Casă
Cel mai bun Seitan de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 227 calorii, 39G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână stoc de legume, apă, drojdie nutrițională și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Seitan De Casă, Sage și ceapă friptură de seitan de casă, și Grătar De Casă Seitan, Servit În Trei Moduri.

Instrucțiuni

1
Combinați făina vitală de gluten de grâu și fulgii de drojdie nutrițională într-un bol; deoparte. Într-un castron separat, amestecați stocul de legume, 1/2 cană de sos de soia, pasta de roșii, usturoiul, coaja de lămâie și amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Drojdie NutriționalăFulgi De Drojdie Nutrițională
Gluten Vital De GrâuGluten Vital De Grâu
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă ingredientele umede în amestecul de făină și se amestecă cu o spatulă fermă. Frământați aluatul până se formează un aluat spongios, elastic, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Rotiți aluatul într-o formă de bușteni și tăiați-l în 3 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Combinați 1/2 cană de sos de soia și apă rece într-un vas mare. Bulionul fierbinte ar trebui să fie foarte rece atunci când adăugați aluatul pentru a-l ajuta să păstreze o textură fermă și să vă asigurați că nu se desparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Așezați bucățile de aluat în bulionul rece, acoperiți parțial vasul și aduceți-l la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim, acoperiți parțial oala și fierbeți timp de 1 oră, întorcând bucățile de aluat ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scoateți vasul de pe foc și lăsați glutenul să se răcească în bulion cel puțin 30 de minute. Pentru a păstra glutenul, refrigerați, acoperit în bulion, într-un recipient sigilat timp de până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Dacă rețeta dvs. solicită seitan, tăiați glutenul în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeitanSeitan
8
Adăugați ulei vegetal într-o tigaie grea și întoarceți focul la mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați bucățile de gluten și gătiți timp de 20 de minute, întorcând bucățile ocazional.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista