Cel Mai Bun Seitan De Casă
Cel mai bun Seitan de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 227 calorii, 39G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână stoc de legume, apă, drojdie nutrițională și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Seitan De Casă, Sage și ceapă friptură de seitan de casă, și Grătar De Casă Seitan, Servit În Trei Moduri.
Instrucțiuni
Combinați făina vitală de gluten de grâu și fulgii de drojdie nutrițională într-un bol; deoparte. Într-un castron separat, amestecați stocul de legume, 1/2 cană de sos de soia, pasta de roșii, usturoiul, coaja de lămâie și amestecul de condimente.
Se toarnă ingredientele umede în amestecul de făină și se amestecă cu o spatulă fermă. Frământați aluatul până se formează un aluat spongios, elastic, aproximativ 3 minute.
Rotiți aluatul într-o formă de bușteni și tăiați-l în 3 bucăți egale.
Combinați 1/2 cană de sos de soia și apă rece într-un vas mare. Bulionul fierbinte ar trebui să fie foarte rece atunci când adăugați aluatul pentru a-l ajuta să păstreze o textură fermă și să vă asigurați că nu se desparte.
Așezați bucățile de aluat în bulionul rece, acoperiți parțial vasul și aduceți-l la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim, acoperiți parțial oala și fierbeți timp de 1 oră, întorcând bucățile de aluat ocazional.
Scoateți vasul de pe foc și lăsați glutenul să se răcească în bulion cel puțin 30 de minute. Pentru a păstra glutenul, refrigerați, acoperit în bulion, într-un recipient sigilat timp de până la 5 zile.
Dacă rețeta dvs. solicită seitan, tăiați glutenul în bucăți.
Adăugați ulei vegetal într-o tigaie grea și întoarceți focul la mediu-înalt.
Adăugați bucățile de gluten și gătiți timp de 20 de minute, întorcând bucățile ocazional.